Satya Yogaskole

FORDYPNINGSKURS / HALVÅRSKURS  – STAVANGER

Flere av våre elever har uttrykt et ønske om å lære enda mer; dykke enda litt dypere ned i egen praksis, lære enda litt mer om pusteøvelser, metode, filosofien som driver oss og hvordan man kan ta det hele til et høyere nivå.

Fordypningskurset er for alle som ønsker å vite mer om sin egen praksis, og ønsker en mer helhetlig forståelse av yoga. Du kan være ny hos oss på Satya Yoga.

Dette kurset kan også benyttes som innledning til Teacher Training.
Datoer i 2018,
8 april,10 juni,23 sept, 18 nov
Datoer 2019
20 jan, 17 feb, 24 mars

Workshop med Kate Beck mai/juni 2019. Dato kommer snarlig.

10 000 kroner for et år. Kan dels opp i to. Første avdrag skal betales som påmelding. Andre avdrag senest 01. nov For mer info eller påmelding send oss gjerne en mail på : post@satyayoga.no

Ekstra :

16-19 august 2018 Suldal Sommerretreat. Vi bor på Energihotellet. Gjør masse yoga sammen, blir servert sunn og velsmakende mat. Du kan slappe av, lese en bok, bade eller gå tur mellom øktene. Egen timeplan blir sendt ut. Prisen for denne ekstra helgen er 5500 for overnatting i dobbeltrom  og 900 i tillegg for enkeltværelse. Egen påmelding for denne helgen.

Er du interessert i et slik kurs send oss en mail til Send påmelding til post@satyayoga.no

Påmelding og betaling via linken under

https://www.deltager.no/arskurs_2018-19_08042018

 

 TEACHER TRAINING 2016 / 2018 – SANDNES

 

Satya Yoga er alltid på utkikk etter engasjerte instruktører og lærere som brenner like mye for livsstilen, livsgleden og treningsviljen som oss selv. Satya Yogas grunnlegger Siri Tuseth introduserte derfor tidlig i 2014 et program for elever som ønsker å ta steget videre mot en 2-årig yogalærerutdannelse.

Under veiledning fra Patanjali Yoga – Sveits, med Ali Dashti og Kate Beck gir vi en enestående mulighet for egenutvikling og fremtidig praksis gjennom Teacher Training-programmet. Prisen for TT-programmet er 22.000,- per år, og gir et glimrende grunnlag for egen læring og verktøy du trenger for å undervise og inspirere andre. 

 

TT-programmet inkluderer:

- 8 helgesamlinger med Satya Yoga sin hovedlærer, Siri Tuseth

- 2 helgesamlinger med Ali Dashti og Kate Beck (en på våren og en på høsten)

- 1 Yogaworkshop til Suldal på Energihotellet – kost, losji og all yoga inkludert

- Teacher Training Manual som fungerer som hovedpensum –  utarbeidet av Ali Dashti og Kate Beck

- Muligheter til å låne lokaler av Satya Yoga til egentrening evt samtrening med andre som går på TT.

- Individuelle evalueringssamtaler med Siri Tuseth som støtte og veiledning mot bestått Level I og II i utdanningen. Det blir tilbudt evaluering etter Level 1 og Level 2. Sertifikat blir utskrevet etter bestått evaluering av Level 2.

For mer info om Teacher Training-programmet, besøk gjerne: www.patanjali-yoga.info

Dato for 2017/2018

TT helger 2018:

12-14 Januar 

2-4 februar Kate Beck

 17-18 mars

5-6 mai

15-17 juni med Ali og evaluering

 

 

KURS: UNDERVISE BARN I YOGA  Modul I 21-23 september 2017

Satya Yogaskole tilbyr kurs også høsten 2017 for å undervise barn i Barneyoga og Avspenning. 
Satya Yoga startet høsten 2015 et kurs i barneyoga rettet mot pedagoger og andre som jobber med barn.

Barn er i dag omgitt av ulike elementer som på forskjellig vis gir en opplevelse av stress og uro. Gjennom å lære barn enkle men virkningsfulle yoga- og avspenningsteknikker kan bla. konsentrasjon,selvfølelse, søvn , fordøyelse og immunforsvar styrkes. Mijløet barna i mellom kan også bli sterkere med øvelser rettet inn mot å få pust, kropp og hode til å samarbeide.
Kurset vil også lære voksne og barn å sette ord på følelser som oppleves som vanskelige. Gjennom historier, sanger, samtaler og lek vil barna lære å snakke om hverdagsfilosofiske spørsmål som hva vil det si å være modig, omsorgsfull, en god venn..

Kurset Satya Yogaskole tilbyr består av to moduler, som kan tas enkeltstående eller sammenhengende for en dypere erfaringsbase hos den enkelte voksne.

Modul I består av 10 timers teoretisk og praktisk arbeid for å lære grunnleggende teknikker i hvordan fange barns oppmerksomhet når det gjelder ro, avspenning og konsentrasjon.

 

Modul II Dagskurs over 5 timer for påfyll og videre læring for dere med Modul I.
Underviser Siri Tuseth vil også komme med eksempler fra sitt eget arbeid med barn og unge både som yogalærer og som sosionom.

 

Satya Yogaskole samarbeider med kiropraktor Kristian Fagerland ved Eureka Kiropraktikk Stavanger med dette kurset, og sammen brenner de for barns utvikling og helse. Kristian har barn henvist fra hele landet til sin klinikk, og har et spennende prosjekt som heter Barn i farta.
Vi underviser i små grupper, så lurt å være snar med påmelding hvis du vil sikre deg plass.

 

Pris: kr 5.500,-  Modul I. Du får da også kursbevis og undervisningshefte med alle øvelsene.

Pris : kr 2.500,-  Modul II. Kursbevis og undervisningshefte med øvelsene. Dato kommer.

For info og påmelding: post@satyayoga.no