Praktisk informasjon / Betingelser

Praktisk informasjon før du kommer på timer / kurs

Yoga har masse å by på uansett hvor mye du er vant til å bevege deg til vanlig. Yoga passer allerede godt trente, såvel som de som trenger å komme i gang med bevegelse i kroppen igjen etter eks. skade eller sykdomsforløp. Satya Yoga skal være et sted som oppleves som trygt og profesjonelt uansett utgangspunkt. Ikke forvent for mye første gang du gjør yoga, og det er lurt å gå noen ganger for å merke effekten på kroppen.

 

Du trenger ikke ta med deg matte eller annet utstyr, men av hygeniske årsaker anbefales det å kjøpe en egen matte dersom du fortsetter å gjøre yoga. Du får kjøpt matte på Satya Yoga. Du har på behagelige klær, og yoga gjøres uten sko eller sokker.Etter kjøp av klippekort kan du variere yogapraksisen din etter ønske og behov.

 

Husk at du alltid setter mobiltelefonen på lydløs eller slår den helt av, og det er fint om du prater minst mulig når du først er kommet deg på matten. Dette av hensyn både til de rundt deg og deg selv.
Gi beskjed om eventuelle skader i kroppen til instruktøren (f.eks. betennelser, prolaps, vondt kne). Yoga kan godt praktiseres selv om du er skadet eller har vondt, men det kan være lurt å få noen gode tips eller tilpasninger som gjør at yogaen virker bedre for deg.
Satya Yoga i Sandnes har parkeringsmuligheter rett utenfor døren, og det er kun noen hundre meter bort til togstasjonen.

 

Betingelser
Kursavgiften refunderes inntil kursstart mot et administrasjonsgebyr på 200,- Etter kurset er startet gis det ingen refusjons av kursavgift.
Du får som kursdeltager hos Satya Yoga 15% på klippekort som du kjøper i kursperioden og du har mulighet til å ta igjen inntil 2 timer som du eventuelt  har gått glipp av. Timene må tas igjen i løpet av kursperioden.

 

Velkommen til Satya Yoga!