Hvem er vi

Satya Yoga ble grunnlagt av Siri Tuseth i 2010, og vårt team av dyktige, utadvendte og velutdannede lærere og instruktører vokser stadig. Vi har nå fem lokasjoner i Sandnes- og Stavangerregionen, og tilbyr kurs og metoder for alle nybegynnere, videregående og rutinerte yogaentusiaster.

 

Satya Yoga tilbyr sin egen utdanning, som eneste yogaskole i distriktet. Vi har derfor en nærhet til våre elever og en kompetanseutvikling på huset som gjør oss hele tiden sterkere som gruppe.

 

Siri Tuseth er en del av Patanjali Yoga sin lærerstab, som ble startet av Ali Dashti og Kate Beck. Deres linje går til India og  Iyengarfamilien,-til  BKS Iyengar sitt institutt  i Pune som Ali underviste på i en årrekke før han flyttet til Sveits. Satya Yoga sine instruktører reiser selv på worshops til Patanjali Yoga eller andre erfarne yoglærere, samtidig som de har muligheten til å få utdanning på Satya Yoga sitt eget gulv ukentlig.

Vi møtes jevnlig til samlinger hos oss selv, samtidig som vi drar nytte og inspirasjon av andre lærere og metoder som vi møter på vår vei. Vi er ydmyke for den lange tradisjonen og det store feltet som yoga er en del av, og vi vet at vi ikke kan favne alt på en yogamatte. Men for oss og mange er dette et fantastisk verktøy til å mestre kropp, hode og tankemønstre på i hverdagen.

 

Satya Yoga har et godt nettverk innenfor andre helsebaserte yrker, og har flere timer rettet mot spesifikke skader og tilstander hos de enkelte elev.

Vi ønsker å undervise timer som gir den enkelte spesifikk oppfølging, og vi bestreber på å være de dyktigste innefor sitt felt når det gjelder å ivareta alle behov elevene kommer med.