Om Satya Yoga

Satya Yoga ble startet av kroppsnerden og yogaentusiasten Siri Tuseth med et mål om å skape et solid kompetansesenter for yoga i distriktet. Det første lokalet ble åpnet i Langgata i Sandnes, og Satya Yoga ble umiddelbart et velkjent navn og et populært treningssted for byens innbyggere. Snaut et halvt tiår senere har én lokasjon blitt til fem, og Satya Yoga har gått fra å være én av få yogatilbydere i området til å bli selve definisjonen på god yogaundervisning i Rogaland.

Våre timer er inspirert av Patanjali Yoga, og Siri har i flere år jobbet tett med verdenskjente Ali Dashti som mentor. Våre lokasjoner i Sandnes (to), Stavanger, Klepp og Stavanger Universitetssykeshus kan derfor tilby en bred og mangfoldig timeplan som passer de aller fleste, enten du er 16 eller 70 år, lettbøyelig eller ubøyelig. I tillegg er vi det eneste yogasenteret som skreddersyr yogatimer og opplegg, slik at treningen hos oss tilfredsstiller nettopp din kropp, ditt hode og ditt nivå.

Vi tilbyr også yogaundervisning hos bedrifter, samt teacher training for utdanning av yogainstruktører.

Ved siden av tradisjonell undervisning, arrangerer vi også yogaturer for de reiselystne, teambuilding med yoga og klatring, og yoga- og spadager i samarbeid med Sola Strand Hotel. Ta kontakt for mer informasjon.